Selecteer een pagina

Kickstart voor je toekomst, boost voor de club

Werk aan ambitie

Jouw vereniging speelt een essentiële rol in het leven van veel mensen. Jij kunt hieraan een belangrijke bijdrage leveren door de ambities van de club te realiseren.

Werk aan jezelf

Jij geeft jezelf meteen een kickstart voor de toekomst. Je doet ervaring op in een omgeving die staat te springen om iemand als jij.

Werk aan je toekomst

Je krijgt een bredere kijk op wervingstechnieken en werkt aan 21st century skills die ertoe doen in een snel veranderende maatschappij.

Fundraisers is een programma voor enthousiaste leden die het in zich hebben om de club naar een hoger niveau te tillen. Serieuze bedragen binnenhalen, voor serieuze clubambities. Samen met het clubbestuur werken aan een doordacht plan. Doelgericht, professioneel en snel.

Twee vliegen in één klap wat ons betreft. Want jij geeft jezelf meteen een kickstart voor jouw toekomst. De club biedt je een platform om ervaring op te doen en je skills in te zetten. En voor de club behaal je een concrete ambitie.

Dit zit er in het Fundraisers-programma

Binnen het programma leer je:

  • Dat ambitie en draagvlak bepalend is voor succes;
  • Een bredere kijk op wervingstechnieken;
  • Het maken van een pakkende wervingspropositie;
  • Leden te inspireren en te mobiliseren in wervingsactiviteiten.
  • Inzicht in je eigen denkvoorkeuren en deze beter herkennen, benutten en ontwikkelen.

Introductiebijeenkomst

Op donderdag 1 maart om 20.00 organiseren we een vrijblijvende introductiebijeenkomst. Zowel bestuursleden als de toekomstige Fundraisers zijn welkom. Samen zoeken we naar de concrete ambitie en wervingsvraag vanuit de vereniging. Dat is het startpunt en belofte naar elkaar, om samen alles uit de kast te halen om de benodigde (financiële) middelen op te halen.

Trainingsprogramma

Met deze ambitie onder de arm komen de Fundraisers naar een tweedaags trainingsprogramma en een terugkomdag. Daar worden in een korte tijd de beginselen en fijne kneepjes van het vak belicht en getraind. Wordt er van elkaar geleerd. En tussen de dagen door worden diverse opdrachten verstrekt.
Zonder de ondersteuning van het bestuur kunnen de Fundraisers weinig presteren. Samen met het bestuur gaan zij aan de slag met een uitdagend wervingsvraagstuk, om in vijf maanden te komen tot concrete resultaten.
De trainingsdagen zijn op zaterdag 14 april en zaterdag 19 mei van 9.00 tot 16.00 aan de Apennijnenweg 16 te Tilburg, inclusief lunch

Intervisie

Twee maanden na de laatste trainingsdag komen we bij elkaar. Hier delen we onderling de ervaringen en resultaten met elkaar. Ook hebben we tussendoor contact met elkaar over jouw voortgang.

Voor meer informatie en aanmelden:

FUNDRAISERS IS EEN INITIATIEF VAN DE GROTE CLUBACTIE EN WHISE