Selecteer een pagina

MAAK HET MOGELIJK MET FUNDRAISERS

Jouw vereniging is van en voor mensen. Jong en iets minder jong, beginners en ervaren clubiconen. Allemaal zie je ze regelmatig op het veld, in het clubhuis of op een podium. Ze hebben plezier, maken nieuwe vrienden en leren nieuwe vaardigheden. Helaas hebben veel clubs nu niet de financiële middelen om hun ambities waar te maken. En die euro’s komen ook allesbehalve gemakkelijk in de clubkas. Want fondsenwerving is toch saai, moeilijk en stoffig?

Fundraisers; een dynamisch team van enthousiaste leden die het in zich hebben om uw club naar een hoger niveau te tillen. Serieuze bedragen, voor serieuze plannen. Zij mobiliseren de vereniging met een doordacht plan. Doelgericht, professioneel en snel.

DE CLUB:

Geeft de ambitie

De club bepaalt samen met de Fundraisers de te realiseren ambitie. Samen halen ze alles uit de kast om de benodigde (financiële) middelen op te halen.

Geeft de ruimte

De club biedt een platform aan jonge talenten, die werkervaring opdoen en eindelijk hun skills kunnen inzetten.

Geeft energie

De club geeft de Fundraisers de steun om (financiële) middelen op te halen en de ambities van de club te realiseren.

Samen zetten we de schouders eronder!

Op donderdag 1 maart om 20.00 organiseren we een vrijblijvende introductiebijeenkomst. Zowel bestuursleden als de toekomstige Fundraisers zijn welkom. Samen zoeken we naar de concrete ambitie en wervingsvraag vanuit de vereniging. Dat is het startpunt en belofte naar elkaar, om samen alles uit de kast te halen om de benodigde (financiële) middelen op te halen.

De Fundraisers maken het plan

Met deze ambitie onder de arm komen de Fundraisers naar een tweedaags trainingsprogramma en een terugkomdag. Daar worden in een korte tijd de beginselen en fijne kneepjes van het vak belicht en getraind. Wordt er van elkaar geleerd. En tussen de dagen door worden diverse opdrachten verstrekt.
Zonder de ondersteuning van het bestuur kunnen de Fundraisers weinig presteren. Samen met het bestuur gaan zij aan de slag met een uitdagend wervingsvraagstuk, om in vijf maanden te komen tot concrete resultaten.

De trainingsdagen zijn op zaterdag 14 april en zaterdag 19 mei van 9.00 tot 16.00 aan de Apennijnenweg 16 te Tilburg, inclusief lunch.

Stuur jouw uitdaging in

Ook zin om aan van start te gaan en uw club die boost te geven? Stuur jouw uitdaging in. Maak hem zo inspirerend en concreet mogelijk. Meld je aan voor de introductiebijeenkomst. Slechts 10 verenigingen kunnen uiteindelijk meedoen aan de pilot.

Voor meer informatie en aanmelden:

FUNDRAISERS IS EEN INITIATIEF VAN DE GROTE CLUBACTIE EN WHISE